Hundpassning

img-2414a.jpg

Hundpassning/inackordering

Jag erbjuder heminackordering för hundar som har gått våra promenader inom hundrastning eller som jag vet fungerar bra med mina hundar och barn. Väldigt begränsad omfattning och endast hundar upp till 55cm i mankhöjden. 

För våra kunder som antingen köper rastning eller deltar i kurser finns det möjligheter till att lämna sina fyrbenta vänner hos oss i Hässelby villastad. Inackordering kan vara allt från någon timme till ett par veckor (också semesterpassning) och hunden bor hos oss som en familjemedlem.

Av utrymmes- och säkerhetsskäl tar vi inte emot flera än 1 hund åt gången och enbart hundar som har ett avtal med Emilias Hundtjänst eller Klicka Hundcenter.

Hämtning/lämning kan ordnas, milersättning på 25kr/mil tillkommer.

Prislista inackordering:

Vardag - 500kr/dygn
Helg - 600kr/dygn
Storhelg - 1000kr/dygn 

Om pälsvård krävs vid längre inackordering (reda ut tovor, borsta genom pälsen, bada hunden) debiteras detta separat med 250kr per tillfälle

Inackorderingen betalas i förskott. Priserna inkluderar moms och avser ett kalenderdygn, dvs kommer hunden till oss på tisdag och checkar ut på onsdag debiteras priset för både tisdag och onsdag (2 dygn). Vardagsdygn avser dagarna måndag-torsdag, helgdygn fredag-söndag.