Hundpassning

img-2414a.jpg

Hundpassning/inackordering

För våra kunder som antingen köper rastning eller deltar i kurser finns det möjligheter till att lämna sina fyrbenta vänner hos oss i Hässelby villastad. Inackordering kan vara allt från någon timme till ett par veckor (också semesterpassning) och hunden bor hos oss som en familjemedlem.

Av utrymmes- och säkerhetsskäl tar vi inte emot flera än 1 hund åt gången och enbart hundar som har ett avtal med Emilias Hundtjänst eller Klicka Hundcenter.

Hämtning/lämning kan ordnas, milersättning på 13.5kr/mil tillkommer.

Prislista inackordering:

Vardag - 400kr/dygn
Helg - 500kr/dygn
Storhelg - 750kr/dygn 

Dagspassning enstaka dagar - 250kr/gång
Kvällspassning enstaka kvällar - 350kr/gång 

Om pälsvård krävs vid längre inackordering (reda ut tovor, borsta genom pälsen, bada hunden) debiteras detta separat med 100kr per tillfälle

Inackorderingen betalas i förskott. Priserna inkluderar moms och avser ett kalenderdygn, dvs kommer hunden till oss på tisdag och checkar ut på onsdag debiteras priset för både tisdag och onsdag (2 dygn). Vardagsdygn avser dagarna måndag-torsdag, helgdygn fredag-söndag. 

 

Hundpassning vid Bromma Blocks

Kan din hund inte vara ensam hemma och du måste ta med den när du är ute och handlar men samtidigt har dåligt samvete över att behöva lämna hunden i bilen? Jag kan komma och hjälpa dig. Antingen tar jag ut hunden på en liten promenad (Mariehäll går vi i) eller stannar vid din bil och vaktar både hunden och bilen.

Pris? 250kr/tillfälle vid passning av bil, 350kr för en promenad under tiden du handlar (OBS! ej längre än 2 timmar, vid längre passning tillkommer 100kr för varje påbörjad timme)