Kurser och privatträning

Hundkurser

hålls vanligtvis i Södra Ängby, i närheten av tunnelbanestation Ängbyplan och med goda parkeringsmöjligheter intill kursplatsen eller vid Lillsjön i närheten av stationen Abrahamserg och spårvagnsplatsen Johannesfred. Under vintern när det är som mörkast flyttar vi till andra platser med mer belysning. På fortsättningskurserna rör vi oss i närområden. Är ni en större grupp som önskar instruktör på plats ni själva väljer går det också att boka. Vill du heller att vi tränar privat utan störning av andra ekipage, om du har något särskilt problem du vill arbeta med eller om det är någon speciell hundsport du är extra mycket intresserad av kan du boka oss privat till ett mycket förmånligt pris.

 

Aktuella kursstarter

inga planerade starter under HT18

RALLYLYDNAD

Rallylydnad är en rolig sport som premierar glädjen i samarbetet mellan hunden och föraren. Det kan nyttjas som enkel vardagsaktivering som inte kräver mycket förberedelser men är också en rolig tävlingsgren för den som vill fortsätta den vägen.

 

PROVA-PÅ-RALLYLYDNAD (helg)

När? 

Var? Södra Ängby vid Judarskogens kant

Pris? 100kr/ekipage, betalas på plats

Nivå? Nybörjare

Instruktör? Emilia Östlund

Anmälan tas emot via mejl emiliashundtjanst@gmail.com eller på telefon 0738168277.

 

Håll utkik, flera kurser annonseras inom kort!

 

Privatträning i vardagslydnad, valpträning, rallylydnad, nosarbete/aktivering kan bokas, kontakta oss för mer information.