Nyheter

17/6-2021

Tiden går fort när man har roligt. Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller företaget hela 10 år! Vi firade med en öppen träning i rallylydnad hos mig i Hässelby. Tack alla som kom!

Denna vår har varit annorlunda men bra. Jag har vid sidan av min ordinarie heltidsanställning på Klicka Hundcenter orkat hålla kursverksamheten igång och genom kurser och privatträningstillfällen har jag träffat många fina hundar och engagerade hundägare. Jag ser verkligen fram emot att fortsätta med er in i höstterminen, med ytterligare ett gäng kurser på gång.

En liten summering av året hittills:

- 6 valpkurser på hemmaplan + 1 i SBK:s regi (den tillsammans med en annan instruktör)
- 1 vardagslydnadskurs på hemmaplan + 1 i SBK:s regi (tillsammans med samma instruktör som valpkursen)
- 1 rallylydnadskurs för nybörjare
- 1 temakurs "Konsten att hälsa fint"
- olika diverse privatträningstimmar både i paket PT-valp/PT-unghund eller enskilda timmar

Genom ett tätt samarbete med Klicka Hundcenter och Kennel Argenta har jag kunnat utvecklas som instruktör och hundtränare. Om ett par veckor tar jag en 4-veckors semester då jag bara ska andas och njuta av sommaren med mina barn och mina egna hundar, samt ladda batterierna inför vad som förväntas vara en intensiv hösttermin med massa skoj både genom Klicka, i SBK:s regi och i egen regi.

Kurskalendern börjar fyllas på och jag har fått förfrågan om både unghundskurser och kortare aktiveringskurser så jag ska se vad jag kan få till här :-) Håll utkik!

Trevlig helg!

Hälsningar,
Emilia

 

27/1-2021

Förra året har det inte varit så många aktiviteter här eftersom corona har slagit till och jag backade undan från extra uppdrag eftersom familjelivet och mitt andra jobb krävde min ökade närvaro. Har haft två nybörjarkurser i rallylydnad och en valpkurs samt några kunder på privatträning och klippning.

Nu är vi inne på 2021 och vi hoppas på mer framgångsrikt år. Då många har skaffat hund under första året med corona har jag märkt ökad efterfrågan på hundtjänster och därmed reser jag upp mitt företag, som i år firar dessutom ett JUBILEUM! :-)

Vi börjar året med två valpkurser och planerar resten av våren med aktiviteter som rallylydnad nybörjare, vardagslydnad med konceptet Bäst var-dag av Maria Brandel och Siv Svendsen samt träningsträffar i nosework. Kolla gärna kurskalender för mer info och anmäl gärna!

Hoppas vi ses snart!

 

 

____________________________________________________________________________

 

 

14/2-2019

Allting gott slutet gott. Jag har senaste 12 månaderna varit föräldraledig med mitt andra barn men nu får pappan ta över och jag är tillbaka både på Klicka Hundcenter och på Emilias Hundtjänst från och med VT19. Klicka fortsätter att rasta (och växa) i Bromma och Emilias Hundtjänst kompletterar företaget med sin lilla kursverksamhet. Nya kurser i bl a rallylydnad och klickerträning planeras till april-juni och privatträningarna är redan igång i skrivandes stund (Alla Hjärtans Dag). Nytt är också att jag från och med nu också har möjlighet att hjälpa till med enklare frisering av din hund - till mycket förmånliga priser! Klippning sker i mitt hem i Hässelby (nära Vinsta).

Jag ser fram emot ett spännade nytt år med er och ser fram emot att träffa båda mina gamla och nya kunder!

 

För nyheter 2017 - besök Nyheter 2017. År 2018 har det inte funnits något på den här sidan.