Nyheter2011

 30-12-2011

Gott Nytt År skulle jag vilja önska alla Er! Tack för detta år och välkommen in i 2012!


23-12-2011

Skulle vilja passa på och önska alla en riktigt trevlig jul. Emilias Hundtjänst håller nu stängt ett par dagar men tisdagen den 27/12 är vi tillbaka och kör som vanligt igen för de vovvarna som vill det.

Jag har möjlighet till att ta emot en till två vovvar under nyårshelgen. Hör av dig snarast ifall du behöver passning just den kvällen/natten. Står till tjänst.


22-12-2011

Önskar Lex och familjen lycka till och tackar för de månaderna vi haft tillsammans. Kommer att sakna dig, lillkillen! Hoppas att du kommer att trivas på dagiset!


29-11-2011

Hej alla! Skulle vilja säga att det fortfarande finns platser kvar för rastningar. En tidig lösning för dig som jobbar tidiga morgnar (rastningstid där någonstans emellan 9.00 och 10.30) eller för dig som börjar dina dagar mycket senare än de med kontorstider (rastningstid någonstans emellan 15.45 och 17.00). Eller kanske för dig som gärna skulle vilja se din hund ute 2 gånger under den tiden du är borta?

Från och med årsskiftet blir en plats ledig i Smedslätten/Ålsten vid lunchtiden för dig som vill ha din hund rastad då. Hör av dig snarast ifall du är intresserad =)

Emilias Hundtjänst kan också erbjuda kvällspromenader. Kontakta mig på emiliashundtjanst@gmail.com eller 0738168277 för mer information.

 

25-11-2011

Välkomnar cocker spanieln Farbor Melker i våran härliga gäng. Ser fram emot våra gemensamma promenader!


9-11-2011

Jag ska gå en trimkurs i slutet av november och har ett problem. Min egen schnauzer är nytrimmad. Det vore mycket bättre att lära sig trimma på en som behöver trimning just nu. Därför söker jag dig som äger en dvärgschnauzer eller mellanschnauzer och som skulle kunna tänka sig låna ut hunden till mig. Gratistrimning och gratispassning i ett! Det gäller söndagen den 27/11, hela dagen.

Jag verkar ha missat/raderat ett par meddelanden på telefonen under den senaste tiden. Beklagar detta. Skulle ni som ringt och varit intresserat av hundrastning kontakta mig igen? Vore oerhört tacksam. Lediga platser finns!


25-10-2011

Jag skulle vilja uppmärksamma alla på att jag har väldigt begränsade möjligheter till att svara i telefonen vardagar mellan kl. 9.45 och 16.30 pga att under den tiden är jag ute och rastar. Mejla gärna istället om du bara kan nås under den tiden. Annars brukar det gå bra att ringa efter kl. 17.00 istället.


10-10-2011

Från och med november 2011 kommer Emilias Hundtjänst kunna erbjuda hundrastning och hundpassningkvällstid med mycket flexibla tider. Eftersom det hittills gått så bra för verksamheten har jag nu beslutat att ägna företaget ännu mer tid - och har sagt upp min fasta anställning på kvällstid. Det kommer finnas möjlighet till att teckna månadsabonnemang på kvällstid också - för dig som jobbar obekväma arbetstider. Själv vet jag hur svårt det är att hitta en pålitlig hundvakt/hundrastare under kvällar och helger därför skulle jag vilja stå till tjänst.

Mejla, ring eller fyll i kontaktformulären om du är intresserad.

Snart är det också jul här. Troligen reser jag inte bort någonstans därför skulle jag vilja se om det finns intresse för hundinackordering över julhelgen. Hunden måste vara vaccinerad, fri från ohyra och gå ihop med min egen hund. Helst en tik, dock är detta inget krav.

 

OBS! Lediga tider för promenader dagtid finns fortfarande i Abrahamsberg, Smedslätten och Ålsten, både för 30-minuters och för 60-minuters rastningar.

 


03-10-2011

Välkomnar lagotton Zazzi och hennes familj som kunder hos Emilias Hundtjänst. Samtidigt skulle jag vilja passa på att tacka alla som beslutat att fortsätta med mina tjänster efter provperioden. Era hundar är helt underbara!


15-09-2011

Mycket bättre har jag blivit denna vecka. Troligen kommer jag kunna ta emot nya vovvar redan den 1/10. Det finns lediga platser i Smedslätten/Ålsten (vid 11- och 15-tiden), Nockeby (någonstans mellan 12.40 och 14.00) och Olovslund/Abrahamsberg (vid 14.30-tiden). Möjligheter till både 30- och 60-minuters rastningar, alla dagar i veckan.

Hundtjänstens webbplats har nu en egen gästbok. Den hittar ni under länkar till höger.

 

Kvällspassning/helgpassning erbjudes!!

Kanske räcker inte krafterna och orken till det din bästa vän förtjänar efter att ha varit hemma ensam när du var på jobbet? Eller kanske skulle du vilja gå ut med dina kompisar/kamrater/bekanta och vill inte lämna hunden ensam hemma? Ska du kanske besöka svärmor/svärfar där hunden inte är välkommen? Nu kan du lämna din fyrbenta vän trygg - hemma hos mig.

OBS! Hunden måste vara vaccinerad, frisk och gå ihop med min egen.

Det sistnämnda kollar vi genom att träffas tillsammans med hundarna så att de får bekanta sig med varandra. Vi tar en gemensam promenad helt enkelt. Känns det bra, kan vi skriva på ett speciellt inackordering-avtal. Vovven lämnas och hämtas hos mig (naturligtvis kan jag dock göra undantag och komma hem till dig för att hämta/lämna din hund om så önskas).

Pris från 225:- (inkl. moms).

 

Jag skulle också vilja kolla intresse för eventuell dagspassning på heltid. Jag skulle kunna ta emot en hund som följer med mig på dagarna när vi rastar. Krav på din hund, utom att den naturligtvis ska gå ihop med min egen hund, är att hunden gillar aktivering/motion samt är av mindre storlek. Behöver ni hjälp mån-fre 8.00-16.30/17.00 men en hund som inte riktigt klarar av att vara ensam hemma och gillar andra hundar? Hör av er i så fall till mig (helst via mejl) då får vi se vad jag kan ordna. 

Pris från 3750:-/mån (inkl. moms) eller 1250:-/vecka (inkl. moms)

 


9-09-2011

Tråkiga nyheter här... Av hälsoskäl kan jag för närvarande inte ta emot några nya hundar. Jag meddelar här så fort "antagningen" öppnas igen.  


31-08-2011

Välkomnar boxern Bismarck.

Är du en hundälskare med stor erfarenhet eller/och relativ utbildning och är intresserad i att starta eget inom hundrastning i norra och västra Bromma? Mejla Rasta Hunden på info@rastahunden.se eller gå in på www.rastahunden.se för mer info. Stort intresse bland potentiella kunder finns!


30-08-2011

Emilias Hundtjänst välkomnar hundarna Woody, Tiger och Rufus med mattarna och hussarna. Är så himla glad över att ni finns och att jag kan finnas där för er. Ser fram emot långsiktigt samarbete.

Därmed måste jag meddela att från och med nu kan jag bara ta emot hundar boende i Smedslätten, Ålsten, Olovslund, Nockeby och eventuellt Abrahamsberg. Det finns lediga platser då samtliga av "mina" hundar rastas i dagsläget som ensamhundar.

Ni som bor i andra delar av Bromma kan läggas på väntelistan - när någon tid blir ledig, meddelar jag då på en gång. Vi utforskar möjligheter till att släppa in en hundrastare till i Bromma-distriktet som kan hjälpa er. Så fort jag vet något, uppdaterar jag sidan med denna nyhet.

Någon intresserad i kvällsrastning? Hör av er bara så kan vi ordna något, är jag säker.


24-08-2011

Skönt att vara tillbaka efter semestern och möts av viftande svansar. Och vad bra det känns att kunder som bara bokat enstaka uppdrag förut kommer tillbaka - då vet man att man gör ett bra jobb. Välkommen tillbaka, Myran.

Jag rastar redan i Smedslätten och Nockeby. Våra små "flockar" där längtar efter sällskap - kanske just din hund skulle passa in? Tveka inte att kontakta Emilias Hundtjänst. I dessa område är jag under lunchintervallet (11-13.30) samt en stund senare på eftermiddag (vid 15-tiden), har också möjlighet att ta emot hundar beoende "däremellan" (Äppelviken, Ålsten, Olovslund) under dessa timmar.

För hundar och hundägare från andra delar av Bromma finns det tid före och efter lunchintervallet.

 

4-08-2011

Välkomnar rhodesian ridgeback Offie inför hösten 2011. Glädjer mig åt faktum att kundkretsen utökas.


1-08-2011

Välkomnar labradoren Lex bland verksamhetens kunder. Ser fram emot att promenera tillsammans!

En ledig plats finns i Ålsten/Smedslätten under lunchintervallet. Hör av er inom snar framtid om ni vill försäkra er att er fyrbenta vän har tillsyn från och med hösten 2011.


28-07-2011

Vecka 32-33 har Emilias Hundtjänst stängd. Detta innebär att det kan ta någorlunda längre stund innan ni får ett svar ifall ni har några frågor. Dessa veckor kan inga möten heller ske. Passa på att mejla redan idag om ni behöver hjälp under vecka 34.

Som vissa har kanske märkt, har jag gjort små prisändringar när det gäller 2x30min-rastningar. Dessa ändringar gäller endast nya kunder.


26-07-2011

En fråga har dykt upp flera gånger under mina samtal med potentiella kunder - vad gäller om man har en valp? Hundpassning på dagtid erbjuder vi inte för tillfället. När det gäller rastning, tar vi i princip inte emot yngre valpar än 5 månader.

Däremot är ni som är med valpar i alla åldrar välkomna att höra av er ifall ni behöver passning på kvällstid eller under helger för att själv ha tid med något annat. Detta hjälper vi mer än gärna med!

Vi skulle vilja påpeka att det inte är tillåtet att lämna valpar under 4 månader ensamma hemma längre än bara några stunder. Logiskt sett är det inte så bra för valpen på t.ex. 4.5 månad att vara ensam hemma några timmar även om lagen inte säger något om detta. Ha det i åtanke när ni planerar er valpköp och valpens första månader i hemmet.


 

23-07-2011

Välkomnar Morris och Flisa, Welsh corgi cardigan, i Emilias Hundtjänsts kundkrets.

Lediga platser fylls på i riktigt snabbt tempo. Under morgon- och eftermiddagstiderna håller jag på i Abrahamsberg/Brommaplan trakterna. Lunchtid tillhör Smedslätten, Ålsten, Olofslund och Nockeby som det ser ut idag. Bor ni i dessa område och behöver hjälp med er/-a hund/-ar är ni extra välkommna att höra av er. Ni som bor i andra delar av Bromma är naturligtvis också välkomna ifall ni behöver hjälp så kan vi se vad jag kan göra. Tackar alla för intressen!


19-07-2011

Emilias Hundtjänst välkomnar Ethan, en irländsk setter, som kund. Personligen ser jag fram emot våra gemensamma promenader.

Företaget finns också på Facebook. Gilla oss och ni kommer att ha tillgång till flera nyheter/bilder och mer information - ännu snabbare än här.


15-07-2011

Alla företagspapper är nu i ordning. Jag kan börja rasta din hund ifall du hamnar i en akutsituation. Annars är det 22-08-2011 som gäller. Jag är bortrest mellan 8-08-2011 och 21-08-2011 och då kan inga rastningar ske. Du är välkommen att kontakta mig ifall din hund behöver rastningar före denna period eller om du vill abonnera tjänsten och har möjligheten att fixa någon annan hjälp till din hund när jag är borta.


14-07-2011

Emilias Hundtjänst är nu anslutet till Rasta Hunden AB, störst i Sverige på förmedling av seriösa hundrastare.