Nyheter 2017

25/9-2017

Vi är inne på vår sista vecka som hundrastningsaktör i Bromma. Efter den här veckan tar Klicka Hundcenter över samtliga områden i Bromma och vi fortsätter arbeta med hundägarutbildning, pälsvård och kloklippning i Västerort (med utgångspunkt i vårt hem i Hässelby villastad/Kälvesta). 

Tack för alla dessa åren! 

 

9/7-2017

Från och med sena hösten 2017 (månadsskifte oktober/november) lägger vi ner vår rastningsverksamhet i Bromma. Det innebär inte att vi lämnar er utan hjälp - Klicka Hundcenter www.klickahundcenter.se fortsätter arbeta, rasta och utvecklas och det är dit man ska vända sig om man behöver hjälp i Bromma, Vasastan eller Kungsholmen.

Vad innebär det rent praktiskt? Jag/Emilia/Emilias Hundtjänst kommer inte längre rasta till vardags utan jag fokuserar på mitt arbete som områdesansvarig på Klicka. Det innebär att jag ser till att ni som kund får en bra matchning med en professionell hundrastare - det är viktigt att hunden trivs i sin grupp och med den som håller i koppel. Det är också jag som är länken mellan dig som hundägare/kund och vår dogwalker. Jag är er kontaktperson och jag ansvarar för inskolningar av ny personal och nya hundar. Mina kunskaper som hundinstruktör och erfarenheter som personalansvarig får förhoppningsvis en ny, bredare användning och bidra till ännu större trygghet för dig som kund.

Jag har tidigare varit inne på att starta upp ett nytt område i Hässelby där jag bor nu men det projektet får vänta lite längre. Jag vill kunna fokusera till 100% och ge er den servicen ni förtjänar - och om jag inte kan ge hundarna 100% uppmärksamhet när jag är ute och går beslutar jag att lämna rastningarna och lägga mitt fokus på att bli bäst på kund-, personal- och "hundservice" :-)

Jag kommer fortfarande träffa hundarna lite då och då - jag fortsätter figurera som vikarierande dogwalker på Klicka Hundcenter så att jag har möjlighet att hjälpa er när vår ordinarie personal inte kan. Visst låter det som en bra plan?

Jag kommer också kunna väcka min kursverksamhet till liv. Nybörjarkurs i rallylydnad planeras till september/oktober 2017. Skicka ett sms på 073-8168277 eller mejl på [javascript protected email address] för mer information eller anmälan. Är du kund hos Klicka Hundcenter erhåller du 25% rabatt på alla våra kurser och privatträning!

Just nu är jag på semester, tillbaka på kontoret den 1/8-2017. Ha en fortsatt trevlig sommar! Vi ses och hörs i augusti!

//Emilia & Strike

 

 

16/3-2017

Mycket har hänt sen senast och mycket kommer att hända i år. Just nu är det uppehåll på kurssidan och rastningsverksamheten är igång precis som vanligt. Vi erbjuder inte längre promenader två gånger om dagen och är för tillfälle fullbokade på rastningsdelen. Finns några lediga tider för kloklippning, pälsvård och privatträning, hör gärna av er på 073-8168277 eller [javascript protected email address] för mer information.